Húskészítmények
Rendeléssel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel, minimum rendelési mennyiséggel, katalógusokért és teljes árlistáért, kérem forduljon telefonos ügyfélszolgálatunkhoz vagy írjon email-t a rendeles@drotarvitality.hu email címre.
Banga
A gyár mindössze néhány kilométerre található Litvánia, Roja kikötőjétől, számos halászati cégnek ad otthont, amelyek a legjobb minőségű friss halat biztosítják a gyár számára. A természetes füstölési és feldolgozási hagyományokkal rendelkező gyár a világhírű terméket – a füstölt sprattot – állítja elő. A megrendelői igényeket követve számos egyéb konzervet is gyártanak, mint például – szardínia, lazac, kagyló, tonhal és hering, a gyár ötvözi a hagyományokat és az ízlést a modern feldolgozással. Modern füstölési technikánk hagyományos ízt ad a termékeknek és garantálja a termék biztonságát.
Eko Mes
Az „EKO MES” a Sredna Gora hegy gyönyörű dombjai között található, Bulgáriában, Velichkovo faluban. Itt, a trákok földjén, az egyik legrégebbi római útnál készítjük kolbászainkat óbolgár receptek alapján. Tevékenységünk 2006-ban a termékeink iránti megnövekedett kereslet kielégítése érdekében új gyárat nyitottunk, amely minden EU-s előírásoknak megfelelően épül fel, nyers szárított kolbászt, húscsemegéket, főtt-füstölt és friss szárított kolbászt gyártunk, természetesen a HORECA szektort is kiszolgáljuk.
Linnamae
A Royal Nordic 2019-ben új halfeldolgozó üzemet nyitott Rigában, Lettországban. Az új gyártás célja és elkötelezettsége, hogy a fogyasztók számára felejthetetlen megjelenésű és ízű prémium termékeket kínáljanak színezékek, tartósítószerek és ízfokozók nélkül. Az iparágban évek óta dolgozó professzionális technológusok által vezetett szakembergárda készen áll arra, hogy gazdag és változatos ízű, a lazac kategóriában népszerű termékeket kínáljon a vásárlói részére.
Sel
A Salscharia Estremocense, SA (SEL) 1984-ben kezdte meg tevékenységét. Ma Portugália egyik legmodernebb létesítményével büszkélkedhet a friss és fagyasztott sertés- és bárányhús előkészítésére és feldolgozására, valamint a hagyományos Alente o Charcuterie előállítására is elkötelezett. A biztonságos, kiegyensúlyozott és egészséges étrendet garantálva a SEL úttörő az Alentejo fajta fekete sertéshúsból készült, a legjobb minőségű frissen készített, pácolt és mélyhűtött termékek készítésére.
Queen Harbour
A Royal Nordic 2019-ben új halfeldolgozó üzemet nyitott Rigában, Lettországban. Az új gyártás célja és elkötelezettsége, hogy a fogyasztók számára felejthetetlen megjelenésű és ízű prémium termékeket kínáljanak színezékek, tartósítószerek és ízfokozók nélkül. Az iparágban évek óta dolgozó professzionális technológusok által vezetett szakembergárda készen áll arra, hogy gazdag és változatos ízű, a lazac kategóriában népszerű termékeket kínáljon a vásárlói részére.